Tredje gången gillt igen
I fredags var vi på SMAK på Restaurangen med Tessan och Stefan, och det är helt enkelt bara en fenomenal upplevelse. Precis som tidigare två gånger har vi blivit mottagna med öppna armar, guidade och servade.
Denna gång började jag med ett önskemål i baren och fick en äpple/päron-fruktig apertif med inslag av ingefära och bränd honung. Helt otroligt! Jag hade kunnat nöja mig med drinken och gått hem lycklig.
Av de 20 alternativen valde jag följande:
Denna gång började jag med ett önskemål i baren och fick en äpple/päron-fruktig apertif med inslag av ingefära och bränd honung. Helt otroligt! Jag hade kunnat nöja mig med drinken och gått hem lycklig.
Av de 20 alternativen valde jag följande:
- Tryffel – ”Ravioli” murklor, äpple
- Wasabi – ”Burgare” tonfisk, tofu, chili
- Ingefära – ”Carpaccio", hjort, granatäpple, sojabönor
- Pepparrot – ”Bookmaker” oxrygg, brioche, senap
- Lakrits – “Fondant” choklad, gräddfil
Kommentarer
Trackback