Burgare till belåtenhet

Det är alltid trevligt att bli positivt överraskad. Nyligen var vi på minisemester på västkusten över helgen. Ett besök hos goda vänner i hyrd stuga på ön Knippla, och dagen efter en heldag på Liseberg med syster med man och barn.

Av bekvämliga skäl bodde vi på Gothia och det blev praktiskt att beställa mat till rummet då systers barn egentligen skulle sova. Lite varmt och lite trångt samlades vi ändå kring det lilla bordet i rummet och väntade förväntansfullt på vad vi valt från listan på rummet.

Ingen blev besviken på varken service, smak eller portioner! Nacho-tallrikarna var lika stora som vissa mexikanska provinser, och hamburgaren likaså. Dessutom hade de lyckats med konststycket att tillreda den närmast perfekt. Smak och konsistens var perfekt. Serverat med hemmagjord dressing och idahopotatis var det en riktig höjdare.

Kvällen rundades av på 23:e våningen med en äppletini och en skakad drink på bränd sprit och ingefära. Mumma! Och det är skönt att vakna på hotell och slippa tänka på att bädda och städa. Frukosten får godkänt, och samma sak här. Man slipper ju faktiskt att diska och plocka undan, så jag ska inte klaga :-D

Hoppas nu att det blir fler roliga sommarupplevelser!

RSS 2.0