Jag har tvingats ut ur min grotta..

...och brottats med mina fördomar! Om någon FRÅGAR mig om jag vill gå till Kvarnen säger jag nej, för där springer det en massa fotbollshuliganer och "sjunger" hejaramsor och kastar ölglas på varandra. Om någon säger att jag SKA komma till Kvarnen för att möta upp dem så gör jag det för att vara social och trevlig.

Det börjar med att man tvingas hänga av sig jackan och det för en kostnad dessutom. Det är inte kostnaden jag har något emot utan principen. Det är ett tydligt tecken för ett riktigt sunkhak som tvingas dra in svarta stålar för att finansiera en "dörrvakt". GAH! Jag tycker det är SÅ dåligt och går helt i linje med andra mongo-etablissemang som Göta Källare, Bullwinkle och Kellys!

Väl inne till bords noterar jag att fotbollshuliganerna lyser med sin frånvaro och vi beställer man mat från matsedeln som presenteras i form av ett tallriksunderlägg av papper. Med viss skepsis läser jag om standarder som rårakor, biff Rydberg och entrecote. Hmm.. Samma som överallt och säkert är huliganerna INNE i köket i stället..

Det blir lammlägg med lökmos och rostade rödbetor. S beställer kalops och våra vänner tar renskav och rådjurswallenbergare. Tja.. Det låter ju rätt bra. Hoppas nu bara att de inte... Monstret kämpar sig envist kvar men redan husets röda visar sig vara något utöver det vanliga lösningsmedlet man kan få om man har otur. Och när 6 glada middagsgäster sedan konstaterar att man har fått otroligt bra mat för lite pengar är mina fördomar som bortblåsta.

Kvarnen är ett bra matställe! Det är lite stökigt som sig bör i en ölhall med anor. Servicen har mycket att göra men låter oss inte vänta, och ett personligt tack på notan gör att man lyser upp. Jag kapitulerar för maten! Den var riktigt bra. Men upplevelsen med garderoben gör att jag sannolikt tar omvägen till en "riktig" restaurang även nästa gång det är dags för en trevlig utekväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0